nájdených 198 odpovedajúcich záznamov
Kúpa 2 izbový byt Nová Dubnica. Plocha: úžitková 60m2.
úžitková plocha 60 m2
Nová Dubnica (Ilava)
Mal by som seriozny zaujem o kupu bytu (2-4 izb.) v Kosiciach s nasledovnymi vlastnostami: - Nachadzat sa co...
Južná Trieda 1, Juh (Košice IV)
Kupim pekny 2 izbovy zánovný byt alebo novostavbu v Bratislave Petrzalke. s.gulisova@centrum.sk
úžitková plocha 80 m2
Petrzalka , Petržalka (Bratislava V)
Kúpim 2-izbový byt v Nových Zámkoch a v okolí. Na stave bytu NEZÁLEŽÍ. Realitné kancelárie nevolať...
Nové Zámky (Nové Zámky)
v Humennom (okrem sídl. 1.máj) s balkónom, min. 53 m2. Poschodie ľubovoľné okrem prízemia a vrchného...
úžitková plocha 53 m2
Humenné , Humenné (Humenné)
Kupim 2-izbovy byt v centre Puchova
Mudroňova 1667, Púchov (Púchov)
MLADÝ PÁR KÚPI TEHLOVÝ BYT V STAROM MESTE. HOTOVOSŤ
, Nitra - Staré Mesto (Nitra)
kúpim akýkoľvek byt v Nitre platba pri podpise zmluvy 0905 66 11 66 aj SMS
Nitra , Nitra (Nitra)
Kúpim 2 alebo 3 izbový byt v Starej Ľubovni na sídlisku západ. Platba v hotovosti. Ponuky mi zasielajte mailom.
sídlisko , Stará Ľubovňa (Stará Ľubovňa)
Kupim garsonku alebo 1-2-3 izbovy byt v Novych Zamkoch, moze byt aj v exekucii alebo zadlzeny,nevadi ak ma aj tarchy,...
Jánošíkova , Nové Zámky (Nové Zámky)
Kúpim byt uprednostnujem na Zámockej ulici, prípadne okolie (Židovská, Kozia, Mikulášska, atd.) na počte...
Zámocká, židovská, Palisády, Mikulášska, Kozia , Staré Mesto (Bratislava I)
Kúpim 2 izbový byt, alebo väčší 1 izbový byt v Bratislave Ružinov, alebo Nové mesto
Račianska , Ružinov (Bratislava II)
Mam zaujem o kupu prerobeneho 2 izboveho bytu, sirsie centrum alebo pri zdravotnom stredisku Sanat, s balkonom,...
úžitková plocha 66 m2
sirsie centrum , Levice (Levice)
Kúpim 2 izbový byt v Starej Ľubovni s balkónom. Lokalita centrum alebo sídlisko západ. Platba v hotovosti....
Stará Ľubovňa , Stará Ľubovňa (Stará Ľubovňa)
Kúpime 2 - 3 izbový byt na Gercenovej ulici. Môže byť aj novostavba. do 100 000,00 EUR s DPH Prosím kontakt...
Gercenova , Petržalka (Bratislava V)
počet nehnuteľností: 142246
registrovaných kancelárií:2442
registrovaných užívateľov:28447